Aktuelle lenker til våre nærmeste omgivelser

Sjøl om det sikkert finnes noen som vil betrakte Tufsingdalen som relativt perifert, har vi nabobygder - større og mindre - rundt oss i overkommelig avstand og der skjer det også ting som mange kan ha glede av. Noen av dem kan du finne fram til her.

På vår egen Os kommunes  hjemmesider kan du finne både det ene og det andre som er kjekt å vite.

Vi befinner oss i Fjellregionen som defineres til kommunene Røros, Os, Tolga, Tynset, Alvdal, Folldal og Rendalen. Regionsamarbeidet er utstrakt og viktig.

Røros  er distriktets turistmagnet og verdt en tur, enten det er for å oppleve historien, kafélivet, kunsthåndverkerne eller Rørosmartnan i februar.

Femunden og Femundsmarka er vår nærmeste nabo i øst og et område alle tufsingdøler har et nært og kjært forhold til. Likedan Femundshytta. Dit er det både gangsti over fjellet ,(Buhøgda) fra veien til Grådalen ,og man kan kjøre over ved Jonasvolden. Egen bomvei dit.
MS Femund II og MS Svukku trafikkerer Femunden i sommermånedene. Enten du vil bruke båten for å komme deg til utgangspunktet for en tur i Femundsmarka eller du vil følge med på hele runden for å oppleve Femunden, finner du rutetidene  og mange andre opplysninger her.

Litt nord for oss ligger Narbuvoll vakkert til ved Narsjøens bredd. De som bor der kalles nærringer, men hvis vi sier noe om det, vet vi hva de kaller oss... Stort sett er vi gode naboer og vel forlikte.

Lokalavisa for Fjellregionen bærer det historiske navnet Arbeidets Rett - i dagligtale bare "Retten". Her kan du oppdatere deg på siste nytt i regionen - av og til dukker det opp noe helt lokalt også.
Østlendingen har lokalkontor på Tynset og skriver også av og til om hva som skjer i vår ende av fylket.

Tufsingdalen

Adresse:
Telefon: +47 
Mobil: +47 
Webside: www.tufsingdalen.no
E-post: gunn.tengesdal@roros.net
 
 
 
 
Tilbakemeldinger

Kart 

Vær
 

          


 

 © LightWeb