Bo i Tufsingdalen?

Kanskje du kunne tenke deg å bo i Tufsingdalen? I så fall er det endel spørsmål som de fleste vil stille og dem skal vi forsøke å svare på her.

Hvor kan jeg bo?

Ledige hus: 

Boligtomter: Vi har god plass i Tufsingdalen og sjansen er stor for at du får bygge der du ønsker å bo.

Hytter til salgs:

Kan jeg bo på hytta?
Dersom hytta di tilfredsstiller sanitære krav kan du få dispensasjon fra kommunen til å bruke den som helårsbolig for en periode. Ta kontakt med Os kommune på tlf 62470300/308.

Ledige stillinger?

Oversikt over ledige stillinger i Os og i Fjellregionen forøvrig finner du på nettet.

Skap din egen arbeidsplass!

Vi tror det finnes gode muligheter for deg som går med en liten gründer i magen og her skal vi gi deg noen tips - alldeles gratis.

Mat/servering:
I tilknytning til det nye butikkbygget,bør det være gode muligheter for den som ønsker å starte storkiosk/kafé-/gatekjøkkendrift eller lignende/lefsebakeri?? i en eller annen form. Dersom du er den rette til å samarbeide med eier/driver, kan dette bli et fruktbart samarbeide for begge parter - kjemi er som kjent viktig i sånne sammenhenger. Høres dette spennende ut? Ta kontakt!

Turistnæring:
Selv om det allerede finnes overnattingsmuligheter i Tufsingdalen, bør det være muligheter for videre utvikling her, både når det gjelder servering, aktiviteter, giuding, kursvirksomhet mm. Vi har store naturressurser og en tradisjonsrik historie som bør kunne utnyttes mye mer enn det som er tilfelle i dag.

Møbelsnekring:
Tufsingdal Tre var en liten snekkerbedrift som holdt til i Gammelskola, vegg-i-vegg med husflidsutsalget. De som drev der,har desverre gått bort begge to.
Lokalene trenger opprusting og det må også investeres på maskinsida, men det er kanskje ikke nødvendig å gjøre alt med en gang. 
Hjemmekontor?
Tufsingdalen fikk bredbånd i mai 2007 og dekningen er jevnt over god. Det betyr at dersom du kan ta med deg jobben og en pc på flyttelasset har du gode muligheter til å jobbe hjemmefra.

Vedproduksjon:
Det er stadig etterspørsel etter vinterved både fra hytteeiere og andre, men det viser seg stadig å være mangelvare samtidig som landskapet også i vårt distrikt gror igjen i stort tempo. For den som ikke sjøl har skog, vil det være gode muligheter for å kjøpe ved på rot. F.eks i nabogrenda Narbuvoll, der bjørka vokser fortere enn noen klarer å hogge.


Barnehage
I Tufsingdalen ble skolen og barnehagen i flere år drevet som Oppvekstssenter. Skolekretsen ble desverre lagt ned fra skoleåret 2009/10. 
Barnehagen var fortsatt i drift tom skoleåret 2012-13 og hadde 14 plasser. Men den er nå fra og med skoleåret 2013-14 nedlagt pga av for få unger.....

Tufsingdalen

Adresse:
Telefon: +47 
Mobil: +47 
Webside: www.tufsingdalen.no
E-post: gunn.tengesdal@roros.net
 
 
 
 
Tilbakemeldinger

Kart 

Vær
 

          


 

 © LightWeb