Hva skjer?

Her kan du lese om noe av det som vanligvis skjer i

vår nærhet i løpet av året.
 
For helt konkrete tidspunkter kan du sjekke Kalender for Narbuvoll og Tufsingdalen eller terminlistene for evt aktuelle lag eller foreninger.

I begynnelsen av januar får Tufsingdalen gjerne besøk av Sømådalen Theaterselskap med årets revyoppsetning. Samfunnshuset står som arrangør med mat-, vin- og ølservering og dans etter forestillinga.

I begynnelsen av februar går Femundløpet av stabelen. Løpet hadde i 2008 omstart ved Tufsingdalen Samfunnshus. Bygdefolket stiller på dugnad, både på kjøkkenet og som funksjonærer for løpet. Det er liv og røre ute og inne med matservering og stort engasjement både fra bygdas folk og nabobygdene. Tufsingdalen var tidligere sjekkpunkt både på ut- og hjemtur og fikk mange lovord fra både kjørere og handlere for å være et godt sjekkpunkt.
Les mer på
www.femundlopet.no
Dagen før martnasåpningen passerer Dalarna Femund Forkörarforening gjennom Tufsingdalen. I 2009 inviterte Heidi lasskjørere og bygdefolk på frokost ved butikken. Kan dette bli en tradisjon?
Les mer om lasskjørerne på www.dalarnafemund.com eller besøk dem i Langknut-gården under martnan.

Foto: Gunn Tengesdal

Nest siste tirsdag i februar åpner Rørosmartnan bl.a. med ankomst av forbønder fra flere kanter. Les mer om dette store arrangementet på www.rorosmartnan.no.


AMUNDSEN RACE er et 420 km langt sledehundløp som går fra Östersund til Røros. Løpet ble arrangert første gang i mars 2008 og passerer Tufsingdalen på veg inn mot Røros.
Les mer på http://www.amundsenrace.com.

Tufsingdalsrevyen har de siste årene blitt satt opp i forbindelse med Vintervukku i Os i mars. Det er den sjøloppnevnte revygruppa "Vi tar det på sparket og tråkker i salaten" som står for revykvelden i samarbeid med Tufsingdalen Musikkorps. Du kan se flere bilder fra oppsetningene i 2007 og 2008.
Revygruppa tar en velfortjent pause i 2009, men lover å komme sterkere tilbake i 2010.


I påska foregår det mye både ute og inne - vi nevner i fleng:
Idrettslaget arrangerer Palmesøndagsrenn,  Narkuten - skirenn fra Narbuvoll til Tufsingdalen - tirsdag og Mini-Narkuten - skirenn for barn - i lysløypa på Skjærtorsdag.
Samfunnshuset arrangerer påskebasar med middagsservering Skjærtorsdag og fest om kvelden samme dag.
Narbuvoll menighetsråd arrangerer vanligvis friluftsgudstjeneste Palmesøndag, men i år var det gudstjeneste i kirka m/dåp.  Det var også tradisjonell kveldsgudstjeneste i Narbuvoll kirke Skjærtorsdag.
Husflidslaget har utvidete åpningstider på Gammelskola.

17. mai er det tradisjonell feiring i Tufsingdalen med folketog, middagsservering og leker for barna på Samfunnshuset. 

I slutten av juni er det tøffingene som inntar fjellheimen, tidligere til toppene Forollhogna, Hummelfjellet, Elgpiggen og vår egen Sålekinna, til fots og på sykkel i løpet av 24 timer 4Summit Race.

I desember arrangerer Samfunnshuset julemesse en søndag før jul og fest 3. juledag.
Det arrangeres også tradisjonell familiejuletrefest med underholdning 3. juledag.
Tufsingdalen

Adresse:
Telefon: +47 
Mobil: +47 
Webside: www.tufsingdalen.no
E-post: gunn.tengesdal@roros.net
 
 
 
 
Tilbakemeldinger

Kart 

Vær
 

          


 

 © LightWeb